Nieuw: Bezinning-abonnement


Met het bezinning-abonnement garandeer je jezelf van een aantal bezinningsdagen gedurende het jaar. Gebruik het als eens stok achter de deur, als je merk dat je behoefte hebt aan een pauze of als je even wil stoppen met rennen of als je echt weer mag voelen waar het voor jou over mag gaan. Er zijn twee versies:

 

Vier bezinningsdagen per jaar

Voor 35 euro per maand, mag je vier keer meedoen aan een bezinningsdag. Je kiest zelf welke dagen. Je kunt elk seizoen een keer komen, maar er ook voor kiezen om vier maanden achter elkaar te komen. Elke variant is goed. Ik hou je op de hoogte door elke maand een reminder te sturen met de volgende dag en het thema van de bezinningsdag.

 

Twaalf bezinningsdagen per jaar

Voor 80 euro per maand, mag je elke maand meedoen. 

Tarieven


Tarief Coaching:

Coaching kan je per pakket afnemen, dit kan van drie maanden of een half jaar. In overleg wordt er met jou gekeken welke het meest wenselijk is. In de pakketten zit coaching/wandelcoaching/meditatie/creatieve werkvormen en 1 of 2 bezinningsdagen. Tijdens deze maanden dat ik jou begeleid hebben we tussen de gesprekken door ook app contact. Het is een persoonlijk en intens traject waardoor je in een vrij korte tijd aan de slag gaat met jou vraag en thema.  

 

Tarief Groepswandelcoaching:

Per keer: € 35,- p.p. 

 

Tarief Training:

Leven en werken vanuit je eigen talent: 

Voor 4 bijeenkomsten van 2,5 uur 

€ 730 p.p. inclusief alle werkmaterialen 

 

Tarief Bezinningsdag:

Deze dag is van 10 uur 's ochtends tot 16 uur in de middag. Jou investering is € 185 p.p. inclusief de  materialen en lunch, koffie en thee. Deze bezinningsdag is in in een groep van minimaal 3 en maximaal 6 personen. 

Er is ook een mogelijkheid voor een individuele bezinningsdag jou investering voor deze dag is

€ 350 inclusief materialen en lunch, koffie en thee.   

 

Tarief Bezinningsweekend:

Drie dagen, twee nachten, alle maaltijden, drankjes en materialen en begeleiding 450 euro. Kom je met eigen tent of camper dan betaal je 400 euro voor het weekend. 

 

Retraite:

Drie dagen, twee overnachtingen inclusief alle creatieve werkmaterialen en alle maaltijden. 

€ 610 p.p. per weekend. De meer prijs van een retraite ten opzichte van een bezinningsweekend zit hem in de locatie. Voor de retraite huur ik een groot vakantiehuis.  

Locatie voor coaching:

Je kunt zelf kiezen voor een locatie waar je graag gecoacht wil worden. Bijvoorbeeld op je werk of bij jou thuis. Hiernaast kun je ook kiezen om gecoacht te worden op een door mij gekozen locatie. Er zijn veel dingen mogelijk en jij bepaalt wat voor jou het meest wenselijk is. 

 

De training, bezinningsdag en retraite worden gegeven in en om Breda.