Referenties

Ervaringen van deelnemers


 

Retraite

 

Ik was echt toe aan een paar dagen stilte en weer even contact maken met mijn impulsen en wat er in mij leeft. Ik koos voor de retraite bij Femke omdat zij een bedding is van zichzelf. En omdat zij altijd zuiver luistert en zeer goed kan teruggeven wat ze ervaart aan mij, op een helpende en inspirerende manier. Zij is serieus en brengt me tegelijkertijd altijd weer terug naar levensvreugde. Eigenlijk doet ze dat ook in stilte. 
I. W. 

Ik was blij met jouw coaching tijdens de retraite. Je merkt dat je alles met aandacht doet en aan kleine dingen denkt. Culinair was het ook een zaligheid. Ik zou zeker  in de toekomst weer een keer met jou een stilte weekend willen doen.
Karin

Bezinningsdag

 

Femke creëert een rustige vertrouwelijke sfeer in een fijne omgeving waarin iedereen iets mag en niemand iets moet. Het voelt goed om eens echt stil te staan bij wat jou werkelijk bezig houd en Femke begeleidt je daarbij op een respectvolle en gestructureerde manier om de juiste stappen te zetten. 
Ook de lunch was prima verzorgd.
Hans H. 

 

Eigenlijk ben ik te nuchter voor dit soort dagen. Maar toen het me werd verkocht als een kadootje aan mezelf en ik ook nog wat uit te vechten had, besloot ik er toch voor te gaan. Het was heel anders dan waar ik bang voor was. Ook al was er inderdaad een wandeling in stilte en tekenen vanuit je gevoel, dat was eigenlijk best lekker om te doen. Daarbij was de groep gezellig en werd er ook gelachen. Ik ging bovendien weg met een hele praktische to do lijst waarmee ik het gevecht vast ga winnen. 

Femke ken ik al heel lang, maar nog niet in de rol van bezinningsdagbegeleider. Maar ook dan is ze haar lieve, grappige en gastvrije zelf. Er is ruimte om mee te doen of juist niet. Ook voor sceptici een aanrader dus!

Anja

 

Heerlijke dag gehad!. Fijne sfeer en een lekkere lunch erbij. Aanrader als je een dag echt bewust met jezelf bezig wil zijn met jezelf en de natuur.

Iris. 

 

 

Workshop

 

Ik heb de eer gehad om bij Femke de sessie 'Vanuit creativiteit naar inzicht' te volgen en die naam omschrijft precies waar je voor komt. Ook als je niet precies weet welk inzicht je zoekt, ga je met verrassende en vooral - heel fijn - praktische tips naar huis. Femke weet precies de juiste sfeer te scheppen die nodig is om je creativiteit op een ongedwongen manier de vrije loop te laten. In het begin broddel je wat aan en na een tijdje creëer je tot je eigen verbazing iets dat mooi, lelijk of onbestemd is, maar zeker inhoud heeft. De praktische benadering en de interactie met andere deelnemers vond ik heel aangenaam. Vooral de nadruk die Femke legt op het niet-moeten, zorgt ervoor dat je jezelf kunt zijn. Je neemt deel, maar kunt niets fout doen. Echt een aanrader voor als je voelt dat er verandering in je leven nodig is, maar even niet weet aan welke knoppen je moet draaien.

....

 

Vanuit hele fijne rust echt in contact komen met jezelf! Dan voel je dat je jezelf veel te vertellen hebt. 
Merijn T. 

 

 

Ik heb genoten van de workshop van creativiteit naar inzicht.  Het was een mooi moment wat voor mij een mooie aanvulling was binnen het proces wat ik momenteel met en naar mezelf volg; meer verbinding voelen met mijn hart en intuïtie.  De stilte zorgvuldig en liefdevol door jou begeleid, liet ook weer het licht schijnen op mijn deel. En dat dit gewoon zichtbaar wordt voor anderen; VERWONDERING EN DANKBAARHEID.