Mijn naam is Femke Noordijk, 44 jaar, getrouwd met Pieter, moeder van een dochter van 17 jaar en een zoon van 14 jaar. 

 

Van nature ben ik positief, creatief, speels en aandachtig. Graag werk ik met humor en vanuit lichtheid. 

 

Mijn manier van werken is om je op een ontspannen en aandachtige manier te leren kijken naar je eigen vraagstukken. Met mildheid en liefde voor jezelf. Samen onderzoeken waar jouw eigen antwoorden verborgen liggen. 

Los van alle hectiek, drukte, werk en andere personen die belangrijk zijn in jouw leven, je opnieuw verbinden met jezelf. 

 

We gaan in gesprek en ik werk ook met energetische en lichaamsgerichte methodiek. Naast creatieve werkvormen of meditatie maak ik gebruik van de natuur en de stilte. Samen met jou zoek ik naar de vorm die bij jou en jouw specifieke vragen past.

 

De afgelopen 25 jaar heb ik als maatschappelijk werker in diverse functies veel ervaring opgedaan op allerlei levensgebieden. De laatste jaren ben ik actief bezig geweest met het coachen en trainen van zowel klanten als collega’s. Veertien jaar geleden ben ik begonnen bij het IMW in Tilburg waar ik heb gewerkt als gezinscoach, keten coördinator, interne coach, trainer en schoolmaatschappelijk werker.  

 

De belangrijkste gereedschappen voor mijn werk als coach zitten in wie ik ben. De belangrijkste leerbron voor mij was het ITIP (Instituut voor Toegepaste Integrale Psychologie in Zutphen). Daarnaast deed ik inspiratie op met een training voor Natuur-Coach en de opleiding voor het Energetisch Coachen van kinderen. Momenteel volg ik de opleiding Verlieskunde om mensen nog beter te begeleiden bij verlies en rouw in het breedste zin van het woord.