Coaching


Alle coachingstrajecten beginnen met een kennismaking. We onderzoeken je vraag en beslissen samen welk traject bij je past. Je vragen kunnen gaan over relatie, werk, verlies, opvoeding, verslaving, somberheid of onzekerheden. Ook met burn-out klachten en zingevingsvragen kun je bij mij terecht.

 

Mogelijk ben je op een punt gekomen dat je weet dat er écht iets moet veranderen in je leven.

Dan kunnen we samen onderzoeken welke stappen je te zetten hebt.

Ik werk samen  met  jou om je tot eigen inzichten en antwoorden te laten komen. 

Individuele coaching / Wandelcoaching:
Bij de individuele coaching kun je kiezen welke locatie voor jou fijn is om af te spreken. In de wandelcoaching neem ik je mee de natuur in. 


Groepsgerichte Wandelcoaching:
Elke vrijdagochtend gaan we met maximaal acht deelnemers op een mooie boslocatie de natuur in. We starten met een oefening die je helpt je te verbinden met de natuur. Vanuit daar begeleid ik jou en de groepsgenoten verder. 


Relatiecoaching:
Als je met je partner tegen dingen aanloopt in je relatie, dan kan het zijn dat je hier samen niet uitkomt. In dat geval coach ik jullie, individueel en samen, om opnieuw zicht te krijgen in de essentie van jullie samenzijn, om helder te maken wat het is dat jullie verbindt. Op basis van eigen inzichten vindt je de juiste stappen in jullie relatie.
 
Kindercoaching:
Als ouder weet je als geen ander hoe het met je kind gaat. Maar soms is het moeilijk om helder te krijgen waarom het op een bepaald moment minder goed gaat met je kind.  Soms zijn er gebeurtenissen waardoor je zoon of dochter minder lekker in zijn of haar vel zit.
Sommige kinderen zijn hooggevoelig en kunnen hierdoor moeite hebben met concentreren. 

Vanuit lichtheid en spel help ik kinderen om bij hun eigen antwoorden te komen. Hiernaast geef ik opvoedondersteuning en gericht advies. Ik werk aan de verbinding tussen ouders en kinderen door individueel en samen aandacht te geven aan dat wat er is. 

 

Wil je je aanmelden of nog iets vragen, gebruik het contactformulier onder aan deze pagina, mail naar femkenoordijk.coach@gmail.com. Of bel of app me op nummer 06-22018426.

 


"Er is slechts één moment dat bepalend is om te ontwaken,
dat moment is thans aangebroken".
Boeddha


Groepsgerichte Wandelcoaching

 

 

Wandel een eindje met me mee,

vanuit rust en stilte met je eigen vraag.

Laat je even leiden om tot inzicht 

en antwoord te komen.

 


Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.